| SAM | |
|
+6SUNCE edyyyy ma_ca melsas Vanna velja 10 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
velja starosjedioci

Broj komentara : 882 Registration date : 2007-08-04
 | Naslov komentara: SAM Tue Jul 15 2008, 18:48 | |
| SAMa su danas pronasle Ena Hajdarevic (062 465 930) i Selena Pust kod hotela Holiday Inn. Jos nije progledao i mora biti hranjen na cuclu. Srecom, imali smo zamjenu za majcino mlijeko. Do daljnjeg ce se o njemu brinuti Ena i Selena. Sta li je sa njegovom mamom, bracom i sestrama? Zasto se sve ovo desava? Kakvi smo mi to ljudi postali? Katastrofa..............................................................................    | |
|
 | |
Vanna starosjedioci

Broj komentara : 110 Age : 28 Registration date : 2008-03-22
 | Naslov komentara: Re: SAM Tue Jul 15 2008, 19:59 | |
| jao divan je!!!!  | |
|
 | |
melsas starosjedioci

Broj komentara : 368 Location : Sarajevo Registration date : 2007-11-07
 | Naslov komentara: Re: SAM Tue Jul 15 2008, 23:13 | |
| Nista, ja njih dvije znam pa cu se pobrinuti da ima hrane i da vas obavjestavam na forumu o njegovom stanju. Sam je presladak, nadam se da ce pregurati ovaj period bez majke  | |
|
 | |
ma_ca aktivisti

Broj komentara : 36 Age : 31 Registration date : 2008-04-18
 | Naslov komentara: Re: SAM Tue Jul 15 2008, 23:58 | |
| - velja (citat):
- SAMa su danas pronasle Ena Hajdarevic (062 465 930) i Selena Pust kod hotela Holiday Inn.
Jos nije progledao i mora biti hranjen na cuclu. Srecom, imali smo zamjenu za majcino mlijeko. Do daljnjeg ce se o njemu brinuti Ena i Selena. Sta li je sa njegovom mamom, bracom i sestrama? Zasto se sve ovo desava? Kakvi smo mi to ljudi postali? Katastrofa..............................................................................

jednostavno je prelijep. da li ga je neko izabacio iz kuće ili što? ako je - ovo je stvarno dokaz nejgovog/njenog karaktera. No ipak, postoji još mogućnosti. Pokušam mu pronaći udomitelja  | |
|
 | |
Vanna starosjedioci

| Naslov komentara: Re: SAM Wed Jul 16 2008, 00:45 | |
| ja isto...Nadam se da cew proci ovaj period pez problema  | |
|
 | |
velja starosjedioci

| Naslov komentara: Re: SAM Sat Jul 19 2008, 14:25 | |
| POSTO NIJE BILO DRUGE OPCIJE, SAM, DA NE BI OSTAO SAM, OTISAO JE SA ENOM SEDMICU DANA NA MORE. BRAVO ENA. | |
|
 | |
edyyyy novi kolačić :)

Broj komentara : 9 Age : 39 Registration date : 2008-06-16
 | Naslov komentara: Re: SAM Tue Jul 22 2008, 14:05 | |
| - velja (citat):
- POSTO NIJE BILO DRUGE OPCIJE, SAM, DA NE BI OSTAO SAM, OTISAO JE SA ENOM SEDMICU DANA NA MORE.
BRAVO ENA. hahhahaha blago se njemu  nece mu biti lose  | |
|
 | |
melsas starosjedioci

Broj komentara : 368 Location : Sarajevo Registration date : 2007-11-07
 | Naslov komentara: Re: SAM Tue Jul 22 2008, 16:25 | |
| Pa dosta je mlad.. pitam se jedino kako ce podnijeti vrucinu, put i sve ostalo.. | |
|
 | |
Vanna starosjedioci

| Naslov komentara: Re: SAM Tue Jul 22 2008, 16:26 | |
| - melsas (citat):
- Pa dosta je mlad.. pitam se jedino kako ce podnijeti vrucinu, put i sve ostalo..
ja to htjedoh reci..bit ce tesko! | |
|
 | |
SUNCE aktivisti

Broj komentara : 19 Age : 28 Registration date : 2008-07-25
 | Naslov komentara: Re: SAM Sun Jul 27 2008, 18:46 | |
| Hej kako je meden!!!! Šta bi sa njim???? Nikakvih vijesti na sajtu  | |
|
 | |
Vanna starosjedioci

| |
 | |
SUNCE aktivisti

| Naslov komentara: Re: SAM Tue Jul 29 2008, 12:50 | |
| ja Vanna koliko pročitah, kaže sedmicu na more sedmica je prošla  | |
|
 | |
jordan novi kolačić :)

Broj komentara : 6 Registration date : 2008-07-29
 | Naslov komentara: Re: SAM Sun Aug 03 2008, 20:28 | |
| sta je s tim malim psom? ako nema gdje javite mi | |
|
 | |
SUNCE aktivisti

| Naslov komentara: Re: SAM Sun Aug 03 2008, 20:33 | |
| - jordan (citat):
- sta je s tim malim psom?
ako nema gdje javite mi ah...to sam i ja rekao... sve neko udomljavnje, a čini mi se da SAM i nije na udomljavanju  | |
|
 | |
velja starosjedioci

| Naslov komentara: Re: SAM Sun Aug 03 2008, 22:30 | |
| - SUNCE (citat):
- jordan (citat):
ako nema gdje javite mi ah...to sam i ja rekao... sve neko udomljavnje, a čini mi se da SAM i nije na udomljavanju  da imam novih informacija, dobili bi ih. niko se nije javljao kada je SAMa trebalo zbrinut, a sada odjednom toliki interes. ako je neko od vas zainteresiran za makar privremeno zbrinjavnje zivotinja neka se odmah predbiljezi pa da se moze na njega racunat. nesretnika ima ih i previse. a mozete i mimo SOSa poc svaki dan u sinteraj i spasit poneki zivot. | |
|
 | |
SUNCE aktivisti

| Naslov komentara: Re: SAM Mon Aug 04 2008, 12:18 | |
| - velja (citat):
- SUNCE (citat):
- jordan (citat):
ako nema gdje javite mi ah...to sam i ja rekao... sve neko udomljavnje, a čini mi se da SAM i nije na udomljavanju  da imam novih informacija, dobili bi ih. niko se nije javljao kada je SAMa trebalo zbrinut, a sada odjednom toliki interes. ako je neko od vas zainteresiran za makar privremeno zbrinjavnje zivotinja neka se odmah predbiljezi pa da se moze na njega racunat. nesretnika ima ih i previse. a mozete i mimo SOSa poc svaki dan u sinteraj i spasit poneki zivot. Čika Veljo, a gdje je šinteraj? Ima li štenaca tamo? Sorry, stvarno ne znam ništa o tome, a mogao bih pružiti dom makar dvojema malenih  | |
|
 | |
velja starosjedioci

| Naslov komentara: Re: SAM Mon Aug 04 2008, 13:17 | |
| - SUNCE (citat):
- velja (citat):
- SUNCE (citat):
- jordan (citat):
ako nema gdje javite mi ah...to sam i ja rekao... sve neko udomljavnje, a čini mi se da SAM i nije na udomljavanju  da imam novih informacija, dobili bi ih. niko se nije javljao kada je SAMa trebalo zbrinut, a sada odjednom toliki interes. ako je neko od vas zainteresiran za makar privremeno zbrinjavnje zivotinja neka se odmah predbiljezi pa da se moze na njega racunat. nesretnika ima ih i previse. a mozete i mimo SOSa poc svaki dan u sinteraj i spasit poneki zivot. Čika Veljo, a gdje je šinteraj? Ima li štenaca tamo? Sorry, stvarno ne znam ništa o tome, a mogao bih pružiti dom makar dvojema malenih  sinteraj je na smjetljistu u buca potoku. i punoljetna osoba moze udomiti 2 psa. | |
|
 | |
SUNCE aktivisti

| Naslov komentara: Re: SAM Mon Aug 04 2008, 13:21 | |
| - velja (citat):
- SUNCE (citat):
- velja (citat):
- SUNCE (citat):
- jordan (citat):
ako nema gdje javite mi ah...to sam i ja rekao... sve neko udomljavnje, a čini mi se da SAM i nije na udomljavanju  da imam novih informacija, dobili bi ih. niko se nije javljao kada je SAMa trebalo zbrinut, a sada odjednom toliki interes. ako je neko od vas zainteresiran za makar privremeno zbrinjavnje zivotinja neka se odmah predbiljezi pa da se moze na njega racunat. nesretnika ima ih i previse. a mozete i mimo SOSa poc svaki dan u sinteraj i spasit poneki zivot. Čika Veljo, a gdje je šinteraj? Ima li štenaca tamo? Sorry, stvarno ne znam ništa o tome, a mogao bih pružiti dom makar dvojema malenih  sinteraj je na smjetljistu u buca potoku. i punoljetna osoba moze udomiti 2 psa. uh, daleko. a šta je za maloljetne osobe? pošto ću sad 15 ima li kakve razlike? | |
|
 | |
Baby starosjedioci

Broj komentara : 286 Age : 27 Location : Bjelave Registration date : 2008-04-06
 | Naslov komentara: ... Mon Aug 04 2008, 13:42 | |
| Vidi uvjek ima stenaca,ako njih nema onda uzmi nekog psa i spasi mu zivot...otidji sa nekim roditeljom.. | |
|
 | |
SUNCE aktivisti

| Naslov komentara: Re: SAM Mon Aug 04 2008, 14:10 | |
| - Baby (citat):
- Vidi uvjek ima stenaca,ako njih nema onda uzmi nekog psa i spasi mu zivot...otidji sa nekim roditeljom..
Odem sa mamom nakon povratka. Znači tamo 20.tog avgusta. Malo me je stzrah da uzmem veikog psa, jer ako je bio ulični- teško će to stan podnijeti Zato mi je štenac nekako relanija varijanta za stana.  | |
|
 | |
Baby starosjedioci

| Naslov komentara: ... Mon Aug 04 2008, 16:27 | |
| Sunce ne brini se psi su raznih velicina  svaki pas ce ti biti zahvalan za to sto si ga spasio...mada znam da je bolje da nadjes stenad,brze ce pronaci dom i tako to... | |
|
 | |
jordan novi kolačić :)

Broj komentara : 6 Registration date : 2008-07-29
 | Naslov komentara: Re: SAM Fri Aug 08 2008, 17:12 | |
| u kolko sati je udomvljavanje sutra u parku??? | |
|
 | |
tinchy starosjedioci

Broj komentara : 645 Location : Sarajevo Registration date : 2007-08-01
 | Naslov komentara: Re: SAM Fri Aug 08 2008, 20:32 | |
| - jordan (citat):
- u kolko sati je udomvljavanje sutra u parku???
od 13-15 h. _________________ My dog is the cutest dog in the whole world!!!
| |
|
 | |
Baby starosjedioci

| Naslov komentara: ... Tue Aug 26 2008, 20:14 | |
| neznam zasto niko nije napisao da je Sam umro????? | |
|
 | |
jaca starosjedioci

Broj komentara : 513 Age : 43 Location : sarajevo Registration date : 2007-08-04
 | Naslov komentara: Re: SAM Wed Aug 27 2008, 11:06 | |
| Kako to? sta mu se desilo? | |
|
 | |
Sponsored content
 | Naslov komentara: Re: SAM  | |
| |
|
 | |
| SAM | |
|