Zapovjedništvo američke vojne baze s Havaja istražuje šokantni video objavljen na internetu na kojem je snimljen marinac koji izrugujući se niz stjenovitu padinu baca malenog psa. Snimka je vjerojatno iz Iraka.
arijana starosjedioci
Broj komentara : 367 Age : 35 Location : Sarajevo Registration date : 2007-08-02
Naslov komentara: Re: americki marinac izivljava se nad psicem Wed Mar 05 2008, 03:58
ja sam se upravo toliko isplakala radi ovoga, to je nevjerovatno kakve ZIVOTINJE (uvreda za zivotinje al nemam bolje rijeci) zive na ovom svijetu.
i ko bi onda htio zivjeti s njima?
uzas, nemam rijeci. ne znam sta da kazem...
UZAS.
designerlejla starosjedioci
Broj komentara : 131 Age : 50 Location : Tuzla Registration date : 2007-08-16
Naslov komentara: Re: americki marinac izivljava se nad psicem Wed Mar 05 2008, 11:58
od koga je nimalo me ne iznenadjuje americka vojska je davno unistila svoju reputaciju; pocevsi sa logorima za ljude...a tko ne voli ljude - ne voli ni zivotinje- i obratno- njihova vojska pod hitno treba reforme-ocigledno je da imaju dosta izopacenih umova tamo...
_leela_ novi kolačić :)
Broj komentara : 4 Age : 30 Location : Gornji Vakuf Registration date : 2008-03-16
Naslov komentara: Re: americki marinac izivljava se nad psicem Sun Mar 16 2008, 15:25
Americke svinje.... ovo me stvarno rastuzilo, ovaj psic lici na mog Lakija... Nadam se da ce otkriti ko je i baciti ih sa kipa slobode...
Sponsored content
Naslov komentara: Re: americki marinac izivljava se nad psicem
americki marinac izivljava se nad psicem
Stranica 1/1