| Pitom a sam !? | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
barby02 starosjedioci

Broj komentara : 215 Age : 53 Location : Sarajevo Registration date : 2007-08-01
 | Naslov komentara: Pitom a sam !? Fri Feb 08 2008, 00:30 | |
| Veceras se oko muzicke skole na Grbavici,preko puta osnovne skole "Grbavica II" kretao mali pas-velicina vece pudlice. Ocito je i mlad . . . smedje- crne boje, klasicne njuskice. . . Ima crnu koznu ogrlicu i prikacen metalni trokutic za kais. Nije mrsav,stavise bucko je i zna osnovne komande. Ili se izgubio ili su ga pustili. Utrcao je u hodnik skole i legao na toplo a vjerovatno mu je jako hladno jer je sav pokisao jer ima jako mekanu dlaku. Toliko je sretan u prisustvu ljudi,za nepovjerovati. . . a mazi se i okrece ko ringispil, kada legne na ledja. Znaci prepitom,sto me plasi. Nema sansi da ostane u holu skole ali se cuvar i ja nadamo da ce ostati tu negdje, dok mi ne savjetujete sta dalje s njim. . . Pokusacu sutra slike postaviti. Gladan nije, jeo je suhu hranu i ostavila sam cuvaru konzervu. Jedino se nadam da se izgubio-to mu je ocito jedina slamka spasa  | |
|
 | |
arijana starosjedioci

Broj komentara : 367 Age : 35 Location : Sarajevo Registration date : 2007-08-02
 | Naslov komentara: Re: Pitom a sam !? Fri Feb 08 2008, 00:45 | |
| hm, slj put provjerite ima li chip. ako ima i ogrlicu i sve to a sanse je da se izgubio - svaki odgovoran vlasnik danas chipuje psa. | |
|
 | |
barby02 starosjedioci

Broj komentara : 215 Age : 53 Location : Sarajevo Registration date : 2007-08-01
 | Naslov komentara: Re: Pitom a sam !? Fri Feb 08 2008, 00:57 | |
| - arijana (citat):
- hm, slj put provjerite ima li chip. ako ima i ogrlicu i sve to a sanse je da se izgubio - svaki odgovoran vlasnik danas chipuje psa.
Da ali kako? Ja to ne znam  ali sam spremna nauciti  | |
|
 | |
tinchy starosjedioci

Broj komentara : 645 Location : Sarajevo Registration date : 2007-08-01
 | Naslov komentara: Re: Pitom a sam !? Fri Feb 08 2008, 01:05 | |
| _________________ My dog is the cutest dog in the whole world!!!
| |
|
 | |
barby02 starosjedioci

| Naslov komentara: Re: Pitom a sam !? Fri Feb 08 2008, 01:14 | |
| - tinchy (citat):
- barby02 (citat):
- arijana (citat):
- hm, slj put provjerite ima li chip. ako ima i ogrlicu i sve to a sanse je da se izgubio - svaki odgovoran vlasnik danas chipuje psa.
Da ali kako? Ja to ne znam ali sam spremna nauciti  Odvedete ga kod veta i on ce vidjeti ima li chip  Zao mi je ali za odvodjenje veterinaru nemam vremena, zbog cipa. Da je ne daj boze povrijedjen imala bih vremena u pola noci. Ja sam ovo postavila s ciljem da se zna za malog, a ako se javi gazda ,recimo do sutra navacer-valjda ce ako ga voli, do tada dici frku (gdje mu je pas) a ako ne onda uz slike, ponuditi udomljenje. Trece opcije nemam a mislila sam da ja svojim rukama mogu napipati čip, pa sam zato pitala "kako" . . . elem, ako je do veterinara, nista onda. . .Usput, radila sam do veceras, radim ujutro,pa kad da ga vodim- u ponedeljak?? To je prekasno. | |
|
 | |
arijana starosjedioci

Broj komentara : 367 Age : 35 Location : Sarajevo Registration date : 2007-08-02
 | Naslov komentara: Re: Pitom a sam !? Fri Feb 08 2008, 01:26 | |
| ma to se moze rukom napipat. cip se obicno ugradjuje iza uha ili na uh.."rame" psa.
i bukvalno kad se malo rukom to napipa tacno se osjeti da ispod ima taj chip. ako ima, onda kod veta d anam kaze ko je vlasnik
fakat, ovo cipiranje bi trebalo bit obavezno. | |
|
 | |
barby02 starosjedioci

| Naslov komentara: Re: Pitom a sam !? Fri Feb 08 2008, 01:39 | |
| Ja cu to pokusati sutra pa ako ima čip, organizovacu se. .  | |
|
 | |
barby02 starosjedioci

| Naslov komentara: Re: Pitom a sam !? Fri Feb 08 2008, 19:50 | |
| Danas sam prepipala cuku i nista nisam pronasla. A kolegica ga je slikala i ja cu te slike imati, kasno veceras, pa cete ga vidjeti  a onda , na naslovnicu  | |
|
 | |
jaca starosjedioci

Broj komentara : 513 Age : 43 Location : sarajevo Registration date : 2007-08-04
 | Naslov komentara: Re: Pitom a sam !? Sat Feb 16 2008, 00:09 | |
| barbiiiiiiii. mislim da sam ovog psa jucer vidjela ispred veterine, nisam sigurna bila sam u busu | |
|
 | |
barby02 starosjedioci

| Naslov komentara: Re: Pitom a sam !? Sat Feb 16 2008, 00:30 | |
| Jao ja sam setkala , trazila, nigdje. . .Vrlo moguce, nek je ziv, bar da znamo ako doseta ja cu ga pokusati zadrzati u okolini i javiti, pa vidimo. .  | |
|
 | |
Sponsored content
 | Naslov komentara: Re: Pitom a sam !?  | |
| |
|
 | |
| Pitom a sam !? | |
|