RAMBO aktivisti

Broj komentara : 94 Registration date : 2007-10-03
 | Naslov komentara: POVRIJEDEN PAS U AZILU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Thu Dec 27 2007, 02:40 | |
| Dragi moji forumasi veliki i mali, dobila sam infor. da se povredjeni pas koji ne moze na noge (prednje ili zadnje neznam) nalazi u azilu kod Keme. Gospodja Melita ga je nasla i trenutno se brine o njemu. Slucaj je slican vucici Mili, molim sve vas koji imate vise detalja ovom slucaju da se jave na moj pm. Jako me cudi zasto i iz kojih razloga se takvi i slicni slucajevi ne objave na forumu pogotovo kada se radi o povredjenoj zivotinji kojoj treba pomoc. Stvarno zalosno. | |
|
velja starosjedioci

Broj komentara : 882 Registration date : 2007-08-04
 | Naslov komentara: Re: POVRIJEDEN PAS U AZILU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Thu Dec 27 2007, 11:32 | |
| - RAMBO (citat):
- Dragi moji forumasi veliki i mali,
dobila sam infor. da se povredjeni pas koji ne moze na noge (prednje ili zadnje neznam) nalazi u azilu kod Keme. Gospodja Melita ga je nasla i trenutno se brine o njemu. Slucaj je slican vucici Mili, molim sve vas koji imate vise detalja ovom slucaju da se jave na moj pm. Jako me cudi zasto i iz kojih razloga se takvi i slicni slucajevi ne objave na forumu pogotovo kada se radi o povredjenoj zivotinji kojoj treba pomoc. Stvarno zalosno. taj pas je imao povrijedjenu nogu i vec veselo trckara. imao je jos gutu ispod vrata koju melita nije primijetila. pod kontrolom je hirurga. | |
|
ToLive4 starosjedioci

Broj komentara : 155 Registration date : 2007-11-16
 | Naslov komentara: Re: POVRIJEDEN PAS U AZILU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Fri Dec 28 2007, 11:21 | |
| - RAMBO (citat):
- Dragi moji forumasi veliki i mali,
dobila sam infor. da se povredjeni pas koji ne moze na noge (prednje ili zadnje neznam) nalazi u azilu kod Keme. Gospodja Melita ga je nasla i trenutno se brine o njemu. Slucaj je slican vucici Mili, molim sve vas koji imate vise detalja ovom slucaju da se jave na moj pm. Jako me cudi zasto i iz kojih razloga se takvi i slicni slucajevi ne objave na forumu pogotovo kada se radi o povredjenoj zivotinji kojoj treba pomoc. Stvarno zalosno. Kao prvo slucaj nije ni nalik Milinom ( jer ovom nije slomljena kicma ), a kao drugo, na moj spomen, prije nekih cini mi se 3 sedmice, da uslikam tog psa Melita se pobunila i nije mi dopustila da to uradim. Ali eto kao sto se vidi sa slika pas je sada ok. | |
|
Sponsored content
 | Naslov komentara: Re: POVRIJEDEN PAS U AZILU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  | |
| |
|