| Slike vasih kucnih ljubimaca:):) | |
|
+37ma_ca ermina sirius velja [_maza_] liliput Iman arki jaca krompierre Nosty crna_djevica Ms_Antrophy acva celine mery mladiforum Pitdog barby02 amilaa melsas arijana drift_kraljica Sweety20 katarinamedici suzana San blackladyy designerlejla animal lover DaDa 53m!r Hitman Dijanam D. t_bejbe tinchy 41 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
tinchy starosjedioci

Broj komentara : 645 Location : Sarajevo Registration date : 2007-08-01
 | Naslov komentara: Re: Slike vasih kucnih ljubimaca:):) Thu Dec 06 2007, 22:26 | |
| | |
|
 | |
melsas starosjedioci

Broj komentara : 368 Location : Sarajevo Registration date : 2007-11-07
 | Naslov komentara: Re: Slike vasih kucnih ljubimaca:):) Thu Dec 06 2007, 22:37 | |
| evo da ne bude da pisem..  i jos, a to je moja princeza  stavila sam slike danas odmah.. da li je ovaj cuko slucajno, sasvim slucajno bio kod vas u azilu ili gdje vec???  prvi put kad sam isla na udomljavanje, njega sam vidjela.. sorry sto sam malo offtopic, ali nemam gdje drugo postaviti.. | |
|
 | |
drift_kraljica starosjedioci

Broj komentara : 224 Age : 29 Location : Gracanica Registration date : 2007-11-17
 | Naslov komentara: Re: Slike vasih kucnih ljubimaca:):) Thu Dec 06 2007, 22:53 | |
| Tinchy,pravo ti je sladak cuko...  | |
|
 | |
arijana starosjedioci

Broj komentara : 367 Age : 35 Location : Sarajevo Registration date : 2007-08-02
 | Naslov komentara: Re: Slike vasih kucnih ljubimaca:):) Thu Dec 06 2007, 23:33 | |
| svi su pekinezeri isti vala | |
|
 | |
tinchy starosjedioci

| Naslov komentara: Re: Slike vasih kucnih ljubimaca:):) Fri Dec 07 2007, 11:55 | |
| @drift_kraljica: hvalaaaa @arijana: aha, isti su osim nekih varijacija kod boje, a faca im je glavna   I da kazem da je ovo jedini pekinezer koji se da maziti, gnjaviti koliko hoces i nikad nije zarezao na to a pogotovo nije ujeo.  | |
|
 | |
arijana starosjedioci

Broj komentara : 367 Age : 35 Location : Sarajevo Registration date : 2007-08-02
 | Naslov komentara: Re: Slike vasih kucnih ljubimaca:):) Fri Dec 07 2007, 14:26 | |
| ja muku mucim sa svojim, on se ne da pipnut. cak ni meni ne da. samo sestra moja ga moze peglat i gnjavit kolko hoce i nista joj nece. mene je dosad petsto puta ujeo (to jest, ustinuo, dje ce me ono malo nako ujest). a ja samo htjela da se igram  | |
|
 | |
drift_kraljica starosjedioci

Broj komentara : 224 Age : 29 Location : Gracanica Registration date : 2007-11-17
 | Naslov komentara: Re: Slike vasih kucnih ljubimaca:):) Fri Dec 07 2007, 23:42 | |
| | |
|
 | |
Gost Gost
 | |
 | |
arijana starosjedioci

| Naslov komentara: Re: Slike vasih kucnih ljubimaca:):) Sat Dec 08 2007, 01:49 | |
| ja sam vec odustala od prevaspitavanja tog cudovista. kad mu se da on mi pridje pa se mazimo. kad ne da...ni ja njega ne diram i gotovo.
al da mi je neko pricao da nako malesno a moze bit onako ljuto...ne bi vjerovala... | |
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov komentara: Re: Slike vasih kucnih ljubimaca:):) Sat Dec 08 2007, 02:32 | |
| - arijana (citat):
- ja sam vec odustala od prevaspitavanja tog cudovista. kad mu se da on mi pridje pa se mazimo. kad ne da...ni ja njega ne diram i gotovo.
al da mi je neko pricao da nako malesno a moze bit onako ljuto...ne bi vjerovala... hahaha ja neki dan bila kod Armana i ona Benija ganja po radnji, ono rezi na njega. Bendzi se sakriva iz Armana, ovaj ga gura i govori e klipane jedan, curica od 5 kila te prepala, idi se bori, sta se sakrivas... govorim ja, pa nisam je ja tako odgojila eeeeeeeeeeeeee, PINC je to... tad mi je bilo jasno da neke vrste jednostavno ne mozes staviti pod konac, kao sto je pravilo da su retriveri dusice od pasa koje mozes razvlaciti do besvjesti, tako pekiji, pincevi i ostali mali otrovi su jednostavno takvi kakvi jesu... ona recimo pridje na ulici nekome, mazi se svega 3 mikrosekunde i pocne rezati na covjeka????? mislim, stvarno grozno... a da je to nasljedno, Mrvica (minnie joj je tetka) je istaaaaaaaa ko Minnie, zapravo ne znam koja je gora, nekad kao da se natjecu u "izludi pa vladaj" |
|
 | |
arijana starosjedioci

| Naslov komentara: Re: Slike vasih kucnih ljubimaca:):) Sat Dec 08 2007, 02:34 | |
| upravo to! ne mozes ti to koliko god pokusavas. znas koliko sam ag ucila da ne piski po kuci. jok. ja ga izvedem vani, on piski, pa onda dodje kuci i mami se na fotelju popiski.
IZ CISTA MIRA.
a pekinezeri su poznati po tome, pogotovo muski.
tako da, ponekad stvarno ne mozes protiv naravi. bez profesionalne pomoci, naravno. | |
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov komentara: Re: Slike vasih kucnih ljubimaca:):) Sat Dec 08 2007, 02:47 | |
| Minnie i Mrvica - haj ti budi pametan pa izaberi od dva zla manje, ali meni su one prekrasne, najvise ih volim Nekad sam bila lijepa i fina, sad sam prelijepa ali nisam bas tako fina Macak u cizmama (kaputic smo prerasli, ali nigdje nema malih brojeva da se kupi, ko zna, neka nam javi) Moja princeza |
|
 | |
arijana starosjedioci

| Naslov komentara: Re: Slike vasih kucnih ljubimaca:):) Sat Dec 08 2007, 02:49 | |
| ma prelijepa je. obje su. | |
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov komentara: Re: Slike vasih kucnih ljubimaca:):) Sat Dec 08 2007, 02:50 | |
| Draga arijana prije ce biti da nama treba psiholoska pomoc, ova moja je profesionalni skijac po mojim zivcima, ovih dana se izgleda priprema za nekakve olimpijske igre, nepodnosljiva jeeeee. moramo napraviti poseban topic gdje cemo jedni drugima biti podrska u ovim strasnim trenucima kad nas nasi dragi ljubimci dovode do ludila  |
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov komentara: Re: Slike vasih kucnih ljubimaca:):) Sat Dec 08 2007, 02:55 | |
| |
|
 | |
tinchy starosjedioci

| Naslov komentara: Re: Slike vasih kucnih ljubimaca:):) Sat Dec 08 2007, 12:27 | |
| | |
|
 | |
arijana starosjedioci

| Naslov komentara: Re: Slike vasih kucnih ljubimaca:):) Sat Dec 08 2007, 12:31 | |
| kad sam ja kupovala kanzu cijena je zavisila od velicine. | |
|
 | |
mery aktivisti

Broj komentara : 55 Age : 32 Registration date : 2007-11-14
 | Naslov komentara: Re: Slike vasih kucnih ljubimaca:):) Sat Dec 08 2007, 13:11 | |
| ja sam gledala i nemaju bas malih brojeva,npr za pudle i maltezere,a za picna mozda imaju i cijena zavisi od velicine | |
|
 | |
amilaa aktivisti

Broj komentara : 41 Registration date : 2007-12-03
 | Naslov komentara: Re: Slike vasih kucnih ljubimaca:):) Sun Dec 09 2007, 22:11 | |
| kako ja mogu stavit sliku svoga psa?? | |
|
 | |
melsas starosjedioci

Broj komentara : 368 Location : Sarajevo Registration date : 2007-11-07
 | Naslov komentara: Re: Slike vasih kucnih ljubimaca:):) Sun Dec 09 2007, 22:30 | |
| odes na imageshack.us uploadas sliku, resize na for message boards, host it, i kad ti se otvori stranica, ides na dno i zadnji link (direc link to image), prekopiras ovdje, i oznacis, te pritisnes image.
vec negdje pise jednostavno je... | |
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov komentara: Re: Slike vasih kucnih ljubimaca:):) Mon Dec 10 2007, 00:53 | |
| curice, bila sam tamo kod robne, rekli su da ce robu dobiti za 7 dana (to je bilo prije 3 sedmice) i da ce me nazvati bla bla bla jer dobiju samo po jedan broj svakog kaputica, nisu nikad nazvali... Ne znam vise sta da radim, u Zagrebu da kupim, ili da narucim od rodbine koja je po inostranstvu... Uzas! hvajooooooo |
|
 | |
arijana starosjedioci

| Naslov komentara: Re: Slike vasih kucnih ljubimaca:):) Mon Dec 10 2007, 00:54 | |
| najlakse ti je naruciti ili uzeti vani. inace, imas u splitu isto  . | |
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov komentara: Re: Slike vasih kucnih ljubimaca:):) Mon Dec 10 2007, 01:08 | |
| ma znas sta i ja sam to skontala, jer ovdje vlada neprofesionalizam teski. Kod armana nema tako malih brojeva, sve je rasprodao. Ili cu u Zg kupiti, ili u Sloveniji, uopce ne razmisljam vise da kupujem bilo sta ovdje Dobila je ljetos krasan kaputic iz Swe, al joj premalen  |
|
 | |
Pitdog starosjedioci

Broj komentara : 472 Age : 38 Registration date : 2007-08-22
 | Naslov komentara: Re: Slike vasih kucnih ljubimaca:):) Mon Dec 10 2007, 01:15 | |
| - LaRa.2311 (citat):
- ma znas sta i ja sam to skontala, jer ovdje vlada neprofesionalizam teski. Kod armana nema tako malih brojeva, sve je rasprodao.
Ili cu u Zg kupiti, ili u Sloveniji, uopce ne razmisljam vise da kupujem bilo sta ovdje Dobila je ljetos krasan kaputic iz Swe, al joj premalen  imas kaputice za pinceve u onoj prodavnici preko puta sarajke, kada krenes od fisa ka radicevoj. _________________ In bourbon veritas...
| |
|
 | |
arijana starosjedioci

| Naslov komentara: Re: Slike vasih kucnih ljubimaca:):) Mon Dec 10 2007, 01:16 | |
| sad kaze da su je od tamo izradili rekli da ce nazvat kad dobiju pa nisu zvali. | |
|
 | |
Sponsored content
 | Naslov komentara: Re: Slike vasih kucnih ljubimaca:):)  | |
| |
|
 | |
| Slike vasih kucnih ljubimaca:):) | |
|